changdobels hemsida laddas nu Changdobels ikon loader

Laddar Changdobels.se

Vi är nu återförsäljare av ACANA!

Danderyd Hunddagis

Skriven av

Vi är nu mera är återförsäljare av ACANA hundfoder!

Äntligen har vi fått in Acana hundfoder till Danderyds enhet. Varför vi tror på Acana är för att deras foder inte har något tillsatt växtproteinkoncentrat och högre proteinhalt än de flesta andra hundfoder. Basen i Acans hundfoder är enbart grönsaker, frukter och örter som mixas samman. I detta tillsätts sedan proteinet som är minst 50% av innehållet i fodret, beroende på fodersort. 

Acana gör sitt foder biologiskt korrekt  av färska ingredienser från början till slut i deras eget prisbelönta kök. Deras målsättning är en ny standard inom foder som tagits fram för att ge hunden näring på två sätt. För det första genom dess naturliga utveckling till en kött- och proteinrik diet och för det andra genom att använda sig av råvaror som på ett hållbart sätt fötts upp eller skördats av lokala leverantörer som förser dem med färska råvaror dagligen. 

Acana gör allt sitt foder

  • Biologiskt korrekt
  • Färska lokala råvaror
  • Egen tillverkning
  • Hög kötthalt
  • Viltfångad fisk
  • Frigående kyckling & ägg
  • Gårdsuppfött rött kött
  • Lokala växter, frukt och grönsaker

Glöm inte att du som dagiskund har särskillda rabatter hos oss! 

 

 

Vilket Acana foder ska just din hund äta?

Vill du ha ett foder som är bra för hundens päls och klor? Då hade vi rekomenderat Wild coast eller Pacifica 

Vill du ha ett foder som din kräsna hund kommer gilla? Då hade vi rekomenderat Grassland

Vill du ha ett foder för din oaktiva hund? Då hade vi rekomenderat Light & fit då den har hög proteinhalt och begränsad mängd kolhydrater. 

Vill du ha ett foder till din hund med stela leder? Då hade vi rekomenderat Senior för att det fodret har Glykosamin som är bra för stela leder. 

Vill du ha ett foder för din väldigt stora hund? Då hade vi rekomenderat Senior på grund av att detta foder smörjer lederna då den har Glykosamin i sig, precis av samma anelding som för äldre hundar. 

Vill du ha ett foder för din allergiskahund? Då hade vi rekomenderat Yorkshire pork på grund av att den enbart har en proteinkälla i sig, vilket är fläsk. Fläsk är ett ovanligt portein som många hundar inte har testat, vilket ökar chansen att din hund inte är allergisk mot detta foder. Vi hade även rekomenderat Grass-fed lamb, detta på grund av att det endast är en proteinkälla. Många hundfoder har kyckling i sig, vilket dessa två foder inte har. 

Vill du ha ett foder för en mindre hund? Då skulle vi rekomendera Adult Small breed då dessa matbitar är väldigt små och brukar falla kräsna hundar i smaken. 

Vill du ha ett foder till din hund med känsligmage? Då hade jag rekomenderat något av våra foder med butternutsquasch i sig, då det är snällt mot magen och brukar lugna känsliga magar. 

 

Fråga oss i personalen så berättar vi mer!