changdobels hemsida laddas nu Changdobels ikon loader

Laddar Changdobels.se

Personlig presentation

Marknadsföringschef, Changdobels
karel@changdobels.se


Hej, mitt namn är Karel Babor. Jag kommer från Stockholm City och är utbildad Civilekonom på Lunds Universitet. Jag älskar sol, hav och att resa. De senaste 10 åren har jag bott några månader i Latin amerika varje år, i länder som Costa Rica, Nicaragua, Ecuador, Brasilien mm.

Sedan 2010 har jag jobbat professionellt inom Marknadsföring. Min starkaste sida har varit inom front-end utveckling och genom åren har jag byggt en hemsida eller eventliknande sida till en stor del av Sveriges största bolag.

På Changdobels är jag ansvarig för webben, IT, design, print och digital marknadsföring. Min huvudsakliga uppgift förutom ovannämnt är att se till att det alltid finns sökande hundar till Changdobels och att förbättra deras olika system som jag har varit med att ta fram från den allra första början.

Jag började lite smått att hjälpa Changdobels 2011 och har successivt fortsatt hjälpa dem medans jag jobbade för markandsföringsbyrån Humblestorm, Teddy Reklam och till slut min egen enskilda firma Karel Babor. 2015 började jag jobba för Changdobels på distans, halvtid och i januari 2018 började jag jobba för dem 100% på plats.

NI hittar mig på Täby hundcenter, aldrig långt ifrån vår VD Erik Sjöholm.

Jag finns aldrig långt från hundarna på Changdobels, men sitter oftast bakom en dator på kontoret. Jag har inga hundar i nuläget men är uppväxt med 2 Welsh corgi cardigans och i nuläget har min familj två små söta och busiga Jack Russels.