changdobels hemsida laddas nu Changdobels ikon loader

Laddar Changdobels

Hunddagis nära dig i Stockholm

Lämna din hund i trygga händer! Till oss längtar hunden tillbaka :)

hundpensionat ikon

Ni hittar alla
Changdobels hunddagis enheter
mitt i den svenska naturen

Hos oss ska din hund känna sig trygg och ha roligt på dagarna. Vi har gjort allt för att det ska bli som ett andra hem, ingen hund ska ha hemlängtan. Vi tycker om att umgås med din hund och menar att social kontakt skapar stimulans.

Spepla upp ikon

Se filmen

Toppmoderna Changdobels, Gärdet Hunddagis i nyproducerade 79&Park

Changdobels, Gärdet hunddagis i underbara 79&park

Hunddagis grupper

Våra hunddagis har olika avdelningar för stora och små hundar, men vi har även flera mindre grupper. Många hundar mår bra av att vara sociala och umgås med andra, men alla passar inte ihop och därför är det oerhört viktigt att man placeras i rätt grupp.

Man kan jämföra det med hattceremonin i Harry Potter när den kloka hatten talar om i vilket elevhem varje trollkarl hör hemma. Hos oss har vi tyvärr ingen klok hatt, men istället har vi många professionella medarbetare som är utbildade av oss och duktiga på att placera varje ny hund i en grupp där man trivs och utvecklas.

Lek- & aktiveringsrum på Changdobels, Danderyd Hunddagis

Aktiva dagar på Danderyd Hunddagis

Rabatter för våra dagiskunder

De hundar som redan är med i vår lilla dagisfamilj får rabatt på de andra anläggningarna, produkter och tjänster. Ni kan känna er trygga med att er pälskling har det bra oavsett vilket hunddagis hunden är på, vi håller alltid samma höga standard och kvalité på våra anläggningar.

Som kund på våra dagis får ni mängdrabatter ju fler hundar ni har hos oss, 15% rabatt på vårt hundpensionat i Täby och på behandlingar och 7% rabatt på alla våra produkter i våra hundbutiker (foder, godis mm).

Hundbad på Changdobels, Danderyd hunddagis

Allt för din hund på ett och samma ställe

Nu när Changdobels har utökat verksamheten till fem olika hunddagis så kan ni dra nytta av att ha er hund på olika platser.

Förutom dagisrabatten på alla våra hunddagisbutiker så finns möjlighet att få veterinärstjänster utförda på din hund när den är hos oss på dagis. Möjligheten för hämtning och lämning till vårt hundpensionat i Täby går också att ordna.

Veterinär-tjänster utförda under vistelsen

Vård där hunden känner sig trygg

Veterinär

Ge din hund en behandling

Lyxa till det med Beauty-paket!

Våra behandlingar

Du vet väl att vi har hundhotell i Täby

Se tillgänglighet och boka direkt på vår hemsida

Till pensionat
Hurtta för aktiva hundar
Orbiloc Dual Safety Light
Four Friends: hundgodis, hundfoder, hundschampo etc
Acana: hundfoder och hundgodis
Mush Barf:  Färsk frys hundfoder
Dogman: hundBäddar, hundkoppel, hundben, hundgodis
Hugo Celine
Changdobels ikon

Frågor & Svar hunddagis

Vad har andra frågat?

Det ligger i en hunds natur att skälla av olika anledningar och det gör de likväl på dagis som hemma. Vissa hundar pratar såklart mer än andra och då är det upp till oss i personalen att avgöra om det bara är någon som är ovanligt pratglad eller om dagis inte är ett bra alternativ. Det får såklart inte bli störande för andra hundar, eller personalen och framförallt inte för hunden själv.

Det är ytterst sällan hundarna hamnar i bråk med varandra och vårt mål är att det aldrig ska ske. När nya hundar börjar hos oss på Changdobels så tar vi hänsyn till ålder, ras, kön och personlighet och väljer den grupp där vi tror att de ska passa bäst och trivas. De få gånger hundar gruffats har det funnits en anledning så som vakt utav husse/matte eller om en hund har blivit skrämd. Detta ser vi till att undvika genom att exempelvis inte ta in husse och matte i själva dagisavdelningen för att inte störa det lugn som råder. Hundarna får läsa av varandra genom urin, doftkörtlar och kroppsspråk. Man märker fort om två hundar är väldigt lika och får en instinkt att tävla och då ser vi till att undvika bråk genom att sära på dem i olika grupper. Hos oss är alla hundar lika värda, ingen har högre eller lägre rang är någon annan. Det är vi i personalen som bestämmer och vi visar tydligt att vi är ledare.

Vi har erfarenhet av flera hundar som till en början känner obehag inför just möten med andra hundar. Det viktiga är att låta oroliga hundar vistas i en lugn och språksäker grupp. Under lugna förhållanden får de bekanta sig med andra hundar och personalen finns alltid närvarande och redo att rycka in. En orolig hund har alltid möjlighet att få vara ifred vid behov och då får de stöd och hjälp av personalen, men målet är att få hunden trygg bland andra på sikt. Men i vissa fall fungerar det inte med kemin och då testar vi en annan grupp eller låter hunden vara i fred vid önskemål.

Vi har både heltid, deltid 2 dagar och deltid 3 dagar hos oss. Väntetiden beror lite på, ibland kan vi ha plats för någon som önskar 2 dagar som passar in i en grupp där en annan hund går 3 dagar, så vi ser alltid till att pussla och försöka hitta en plats som passar just er.

I våra rastgårdar eller aktiveringsrum får hundarna leka och springa av sig hur mycket de vill. Alla våra enheter har rastgårdar förutom Danderyd hunddagis som istället har aktiveringsrum. Vi roterar våra grupper så alla får lika mycket tid ute i rastgårdarna/aktiveringsrummen. En del hundar strosar runt och vill mest mysa och leka med oss i personalen, andra springer runt i full rulle. Inomhus är vi noga med att hundarna kan koppla av. Många hundar varvar upp vid lek vilket oftast leder till en högre ljudnivå och stress, så väl inne är det mer fokus på lugn och ro för att de inte ska vara bli uppspelta och stressa varandra.

Vi har ingen nummerordning på det sättet utan ser till att passa in den lediga platsen i en grupp med en hund som passar. Det är svårt att säga när en hund kan få börja då det skiljer sig från tillfälle till tillfälle. Alla våra kunder har två månaders uppsägningstid, vilket innebär att när en hund säger upp sig kollar vi igenom listan på kunder som är intresserade utav en plats hos oss. Hunden som står i kö måste passa in i den nya tänkta gruppen. Det ska även passa in med val av heltid eller deltid. Men så fort det finns plats för en ny hund finns chansen att vi ringer just dig! Sedan har vi även en prövotid innan man är helt är inne i gruppen, under denna tid testar vi och skolar försiktigt in hunden. Skulle vi märka att det inte fungerar finns det en risk att man får ställe sig i kö på nytt för en ny plats där man passar bättre in.

Det som skiljer hunddagisen åt är att Hundiversum har hundrastgårdar och på Danderyds hunddagis finns det istället ett aktiveringrum. Annars ser rutinerna likadana ut och rummen som hundarna bor i påminner om varandra. Danderyds hunddagis har även fler hundar, men samma antal anställda per hund. De två hunddagisen ligger 500m från varandra och promenaderna tas i samma områden.

Vi tar emot alla raser som är godkända i Sverige. Hos oss spelar det ingen roll vad det är för ras, det viktiga är hur hunden är som individ och att den passar in på vårt dagis. Vi vill såklart alltid att hunden ska trivas och vilja gå på dagis!

Betalning hos oss sker med en månads förskottsbetalning via faktura som ni får via e-post. Vi använder oss utav ett företag som tar hand om alla betalningar som kommer in.