changdobels hemsida laddas nu Changdobels ikon loader

Laddar Changdobels

Hundvård på Changdobels

Ge din hund en behandling

Det är din hund värd!

Skäm bort din hund

Changdobels Hundvård

På Changdobels olika enheter i Stockholm pysslar vi gärna om er hund. Vi erbjuder olika former av hundvård som exempelvis hundbad, reda ut tovor och klippa klorna. Låt oss sköta det så får ni mer kvalitetstid över med er hund!

Spepla upp ikon

Se filmen

Kloklipp

En hund märker om någon är van att klippa klor eller ej. Därför är de ofta betydligt beskedligare med oss än med matte eller husse.

Pris: 239 kr, Rabatter: Dagishund: 15%, Abonnemang: 20%

Läs mer

Hundbad

Ett bad hos Changdobels rekommenderar vi starkt för den som inte längre orkar ha avloppet fyllt med hundhår eller brottas med en dyblöt hund som försöker hoppa ur baljan.

Priser | S: fr. 275 kr, M: fr. 385 kr, L: fr. 500 kr, XL: fr. 600 kr

Pris beror på hundens päls och hur enkel hunden är att hantera

Läs mer

Tovutredning

Är din hund håröm eller springer och gömmer sig så fort du tar fram kardan, eller vill du helt enkelt ägna er tid tillsammans till roligare saker än att kamma ur tovor så är tovutredning något du kan överlåta på oss.

Läs mer

Öronrengöring

Öronen tvättas med öronrengöring.

Priser | fr. 65 kr/gång

Tandvård

Tandborstning om hunden tillåter

Priser | fr. 150 kr/gång

Tasstrim

Priser | fr. 199 kr/gång

Beautypaket

Klo, bad och öronrensning. | Finns tillgängligt för alla våra dagishundar.

ikon_changdobels

Frågor & Svar hundvård

Vad har andra frågat?

Man bör klippa klorna 1 – 2 gånger per månad för att pulpan inte ska växa sig längre med tiden.

Vi brukar rekommendera att bada hunden ca 1 gång per månad. Med rätt produkter anpassade för hundar så kan man bada en hund varje dag om så behövs. Vissa raser som ställs ut badar 1-2 ggr i veckan och tex en cocker spaniel bör badas var 14:e dag

Ja, det finns speciellt hundschampo som är bättre för hund än de vanliga produkterna som vi använder på oss själva.

Ja, det är väldigt viktigt att hålla efter sin hund och dess tovor. Vi har många gånger fått in hundar med stora tovor som gjort att huden blivit väldigt irriterad och sårig. Ta några minuter i veckan till att borsta ut pälsen så kommer er hund att må bra.

Precis som för oss människor så kan hundar spänna vissa muskler mer än andra beroende på ras och deras kroppsbyggnad. Vår hundmassös har gått en lång utbildning för att lära sig hundens speciella muskelatur. Vi märker stor skillnad på vissa hundar före och efter massage

Hundar får väldigt lätt tandsten beroende på en rad olika faktorer. För att minimera mängden tandsten så kan man ge den tandborstning samt även emellanåt ge den ett tuggben att gnaga på.

Vi rekommenderar att man rengör hundens öron regelbundet. Det tar inte lång tid och kan förhindra en rad olika komplikationer för er pälskling. Det finns medel att köpa receptfritt på alla apotek.