changdobels hemsida laddas nu Changdobels ikon loader

Laddar Changdobels.se

Hundvård & behandlingar det är din hund värd

Hundvård erbjuds på alla Changdobels enheter i Stockholm. Kolla med respektive enhet för utbud och tillgänglighet.

ikon changdobels

Changdobels
Hundvård

På Changdobels olika enheter i Stockholm pysslar vi gärna om er hund. Vi erbjuder olika former av hundvård som exempelvis hundbad, reda ut tovor och klippa klorna. vill ni kanske bara skämma bort er vän? då erbjuder vi även exempelvis härlig massage. Låt oss sköta det så får ni mer kvalitetstid över med er hund!

Klipp & Trim

Vi erbjuder enklare trim av en mängd olika hundraser och även ryckning av taxar och jack russel terriers.

Läs mer

Kloklipp | changdobels hundvård

Kloklipp

En hund märker om någon är van att klippa klor eller ej. Därför är de ofta betydligt beskedligare med oss än med matte eller husse.

Priser | Ej dagishund: 150 kr | Dagishund: 15% rabatt | Abonnemang: 20% rabatt

Läs mer

Hundbad | changdobels hundvård

Hundbad

Ett bad hos Changdobels rekommenderar vi starkt för den som inte längre orkar ha avloppet fyllt med hundhår eller brottas med en dyblöt hund som försöker hoppa ur baljan.

Läs mer

Tovutredning | changdobels hundvård

Tovutredning

Är din hund håröm eller springer och gömmer sig så fort du tar fram kardan, eller vill du helt enkelt ägna er tid tillsammans till roligare saker än att kamma ur tovor så är tovutredning något du kan överlåta på oss.

Läs mer

Hundmassage | changdobels hundvård

Hundmassage

Det är inte bara lika mysigt för hunden som det är för oss människor, liksom oss kan våra fyrbenta vänner lida av spänningar och muskelsmärtor.

Läs mer

Öronrensning på hund

Öronrengöring

Öronen tvättas med öronrengöring.

Priser | fr. 50 kr/gång


Tandborstning och tandstens-skrapning på hund

Tandvård

Tandborstning och tandstens-skrapning om hunden tillåter

Priser | fr. 349 kr/gång


Tasstrim på hund

Tasstrim

Priser | fr. 199 kr/gång

Beauty-paket

Klo, bad och öronrensning paket finns tillgängligt för alla våra dagishundar.

fr. 350 kr

ikon_changdobels

Frågor & Svar hundvård

Vad har andra frågat?

Man bör klippa klorna 1 – 2 gånger per månad för att pulpan inte ska växa sig längre med tiden.

Vi brukar rekommendera att bada hunden ca 1 gång per månad. Med rätt produkter anpassade för hundar så kan man bada en hund varje dag om så behövs. Vissa raser som ställs ut badar 1-2 ggr i veckan och tex en cocker spaniel bör badas var 14:e dag

Ja, det finns speciellt hundschampo som är bättre för hund än de vanliga produkterna som vi använder på oss själva.

Ja, det är väldigt viktigt att hålla efter sin hund och dess tovor. Vi har många gånger fått in hundar med stora tovor som gjort att huden blivit väldigt irriterad och sårig. Ta några minuter i veckan till att borsta ut pälsen så kommer er hund att må bra.

Precis som för oss människor så kan hundar spänna vissa muskler mer än andra beroende på ras och deras kroppsbyggnad. Vår hundmassös har gått en lång utbildning för att lära sig hundens speciella muskelatur. Vi märker stor skillnad på vissa hundar före och efter massage

Hundar får väldigt lätt tandsten beroende på en rad olika faktorer. För att minimera mängden tandsten så kan man ge den tandborstning samt även emellanåt ge den ett tuggben att gnaga på.

Vi rekommenderar att man rengör hundens öron regelbundet. Det tar inte lång tid och kan förhindra en rad olika komplikationer för er pälskling. Det finns medel att köpa receptfritt på alla apotek.