changdobels hemsida laddas nu Changdobels ikon loader

Laddar Changdobels.se

Jobba med hundar och utvecklas på Sveriges ledande hunddagiskedja

Täby Hundcenter

9 jul, 2018 Av

Changdobels är en snabbväxande högkvalitativ hunddagiskedja. Vi erbjuder allt från hunddagis och lyxigt hundhotell till hundtrim, kurser samt försäljning av hundprodukter m.m.

Changdobels strävar efter att din hund ska ha det lika bra på hos os­s som ditt barn har på dagis eller som när ni själva checkar in på hotell. Vår ambition är att ha en rikstäckande kedja med högkvalitativa tjänster och produkter.

Arbetsuppgifter 

De arbetsuppgifter du kommer att göra är bl.a. att hjälpa till med hundarna, bistå platschefen med administrativa sysslor och vara platschefens högra hand. Du kommer också att ha kundkontakt, sköta enklare administrativa uppgifter i Excel och Word samt hjälpa till med städning och hundvård. Långa mysiga skogspromenader ingår såklart också bland arbetsuppgifterna.

Utvecklingsmöjligheter

Changdobels har tack vare duktiga och hängivna medarbetare vuxit från 2 anställda till 45 anställda på 7 år. Som hundskötare och platschefens högra hand lär du känna företagets kärnverksamhet. Denna förmåga värderas högt när vi anställer för mer övergripande tjänster, vilket vi ständigt är i behov av på grund av vår expansion. Changdobels erbjuder fina utvecklingsmöjligheter för personer som gör ett bra jobb.

Vi söker

En positiv och motiverande person som är strukturerad och som har tidigare erfarenhet av administration samt har baskunskaper i Word och Excel. Du ska ha ett intresse för hundar och vara villig att utbilda dig inom företaget.

Det viktiga för oss är att du har ett stort intresse för hundar så att vi vet att våra ”pälsklingar” får den omtanke de behöver.

Vi vill att du ska ta stort eget ansvar och vara villig att göra det lilla extra. På så sätt kan vi fortsätta utveckla Changdobels tillsammans och erbjuda våra kunder det bästa möjliga alternativet.

Körkort är ett måste då vi har ett tätt samarbete mellan våra enheter. Arbete sker både dagtid, kvällar nätter samt helg.

Gör din jobbansökan här. Tjänsten avser Changdobels, Täby

Mer om Changdobels, Täby hundpensionat & hunddagis

Vi ser fram emot att träffa dig

 

/ Bästa hälsningar

Erik Sjöholm - VD

Betygsätt den här artikeln

5/5 baserat på 1 röster, där 1 är lägsta betyg och 5 högsta