changdobels hemsida laddas nu Changdobels ikon loader

Laddar Changdobels.se

Vill du jobba med hundar och utvecklas som chef för Vallentuna hunddagis

Vallentuna hunddagis

Skriven av Skriven den 08 mar, 2018

Changdobels är en snabbväxande högkvalitativ hunddagiskedja. Vi erbjuder allt från hunddagis och lyxigt hundhotell till hundtrim, kurser samt försäljning av hundprodukter m.m.

Changdobels strävar efter att din hund ska ha det lika bra på hos oss som ditt barn har på dagis eller som när ni själva checkar in på hotell. Vår ambition är att ha en rikstäckande kedja med högkvalitativa tjänster och produkter.

Arbetsuppgifter 
Som platschef på någon av våra enheter får du möjlighet att driva ett litet ”företag” med uppgifter som t.ex. personalvård, hundvård, kundhantering, inköp, försäljning, tidsrapportering, schemaläggning och utveckling av din enhet. Långa mysiga skogspromenader ingår såklart också bland arbetsuppgifterna.

Utvecklingsmöjligheter 
Changdobels har tack vare duktiga och hängivna medarbetare vuxit från 2 anställda till 45 anställda på 6 år. Som platschef lär du känna företagets kärnverksamhet. Denna förmåga värderas högt när vi anställer för mer övergripande tjänster, vilket vi ständigt är i behov av på grund av vår expansion. Changdobels erbjuder fina utvecklingsmöjligheter för personer som gör ett bra jobb.

Vi söker 
En positiv och motiverande person som är strukturerad och som har tidigare erfarenhet av administration samt har baskunskaper i Word och Excel.  Du ska ha ett intresse för hundar och vara villig att utbilda dig inom företaget.

Det viktiga för oss är att det finns ett stort intresse för hundar så att vi vet att våra ”pälsklingar” får den omtanke de behöver.

Vi vill att du ska ta stort eget ansvar och vara villig att göra det lilla extra. På så sätt kan vi fortsätta utveckla Changdobels tillsammans och erbjuda våra kunder det bästa möjliga alternativet.

Körkort och bil är ett måste då vi har ett tätt samarbete mellan våra enheter.

Gör din jobbansökan här

Mer om Vallentuna hunddagis

Vi ser fram emot att träffa dig

 

/ Bästa hälsningar

Erik Sjöholm - VD

Betygsätt den här artikeln

0/5 baserat på 0 röster, där 1 är lägsta betyg och 5 högsta