changdobels hemsida laddas nu Changdobels ikon loader

Laddar Changdobels.se

Tina Johansson

Personlig presentation

Hundinstruktör/Djurvårdare, Täby hundcenter
tina@changdobels.se


Djur har alltid varit mitt stora intresse och när det var dags att börja gymnasiet var det en självklarhet att jag skulle gå en linje som erbjöd mig det. Jag hamnade på Stockholms djurgymnasium med inriktning hund.
Inom mina 3 år fick jag lära mig allt ifrån hundens historia, anatomi, sjukdomar, vård, träning m.m.
Jag har tidigare varit på olika hunddagis, hundsim/rehab och varit uppe i Norrland på en slädhundskennel och det var verkligen en otroligt härlig upplevelse.

Jag kom till Changdobels tidigt 2013 och det var verkligen kärlek vid första ögonkastet.
Stora gröna rastgårdar och en massa lyckliga hundar - kan det bli bättre än så? Här har jag verkligen fått leva ut min dröm och fått chansen att utvecklas till fullo. Jag har gått en hunddagisutbildning samt hundinstruktörsutbildning.
Jag har hållit kurser och privatträningar sedan början av 2015 och det är något som jag verkligen brinner för.
Att få se ägare och hund finna det där fina samspelet som man vill ha tillsammans med sin bästa vän.

Tack vare min otroligt härliga arbetsplats så utvecklas jag varje dag, varje individ ger mig en ny kunskap och turen är ju att man aldrig är helt fullärd.
Alla individer kräver olika delar av oss som förare och det är alltid lika intressant och givande att iaktta och ta emot det budskapet från hunden.

Jag har även sedan början av 2016 hand om trimmet i Täby.

När jag inte är på jobbet spenderar jag tid med min egna ”lilla” stjärna som är en stor och härlig schäfer hane som jag haft sedan 2010 då han var 3år.
Vi har lagt ner mycket tid och träning för att hamna där vi är idag och jag kunde inte önska mig en bättre följeslagare.
Vi har testat på de mesta inom träning och det viktigaste för oss är att vi har roligt tillsammans.