changdobels hemsida laddas nu Changdobels ikon loader

Laddar Changdobels

Den 24 November gästföreläser Eva Bodfält på Changdobels

Nyheter från Changdobels

Av 3 okt, 2016

Föreläsningen Magneten är en av Evas populäraste föreläsningar som inriktar sig på samspelet mellan hund och människa, hur man bygger upp en fin kontakt och hur man får en följsam hund.

Föreläsningen kommer att hållas 18.30-20.30 på Danderyds Hunddagis övervåning, med reservation för platsändring beroende på hur många som är intresserade.
Anmälan görs till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. skriv namn, personnummer samt adress i mejlet.

300:- för changdobels dagis och pensionatskunder. 400:- för övriga. Betalningen görs via faktura.

Eva Bodfäldt

Hon är en av Sveriges mest kända instruktörer, föreläsare och författare: Eva Bodfäldt, hundkonsult med inriktning mot inlärningspsykologi och samspelet hund—människa. Under närmare 30 års verksamhet har hon utbildat hundägare på alla nivåer. Närmare 20 000 har det hittills blivit – från förstagångshundägare till erfarna tävlingsförare och dem vars hundar har speciella inriktningar eller problem. Eva är även delägare i Sveriges största hundpodd Vår Bästa Vän tillsammans med Maria Hedqvist och Gurgin Bakirciouglu.

f72f9788 98a2 45c1 80b8 bffbc6982abc