changdobels hemsida laddas nu Changdobels ikon loader

Laddar Changdobels

Stockholm Hundmässa 2016

Nyheter från Changdobels

Av 14 nov, 2016

Som ni alla säkert vet så är det snart dags för Stockholm Hundmässa 3-4 November i Älvsjö!

Mässan är en internationell hundutställning som arrangeras utav Svenska Kennelklubben varje år. Under två intensiva dagar träffas domare och tävlande från alla jordens hörn och tiotusentals besökare. Det som är lite speciellt för i år är att tävlingen även hålls på fredagen arrangerad utav en annan klubb, alltså en tredagsutställning.

Går ni i hundköpartankar eller bara älskar att lära er något nytt så har stockholm hundmässa ett stort rastorg där ni hittar nästan alla raser som är registrerade i Svenska kennelklubben. Där kan man fråga frågor, klappa hundar eller bara gå runt och kika i lugn och ro.

 Hundmässan bjuder också på en hel del underhållning, som agiltity, freestyle, lydnadstävlingar, dem utser även årets braghund, årets polishund m.m. Detta är en perfekt plats att spendera helgen på, alltid händer det något nytt och det finns alltid något att kolla på!

Mässan har också en hel del shopping!

Changdobels hade 2014 en egen monter där vi promotade vårt fina hundpensionat och hunddagis och vi kan varmt rekomendera denna mässa till alla våra kunder!