changdobels hemsida laddas nu Changdobels ikon loader

Laddar Changdobels

Skäm bort din hund med våra hundbehandlingar

Hundiversum Hunddagis

Av 25 mar, 2019

Sommar, vår, vinter eller höst; oavsett vilken årstid det är finns det många tjänster du som ägare både kan och bör ge din hund regelbundet. Kloklipp, trim, bad och diverse pälsutredning är alla vårdtyper som bör göras med jämna mellanrum för din hunds hälsa och välmående. Detta är emellertid saker som både kan ta tid och vara lättare sagt än gjort utan kunskap och bra redskap – varför det är en utmärkt idé att låta oss på dagis utföra jobbet åt dig. Vi på Changdobels erbjuder alla dessa tjänster och mer därtill till förmånliga priser, du som ägare kan istället lägga tiden på annat och få hem en glad, nybadad och uppiffad hund till helgen.

Nedan kan du läsa mer om vilka hundbehandlingar Changdobels erbjuder samt vilka fördelar ett abonnemang innebär.

hundvard hundiversumhunddagis

Hundbehandlingar på Changdobels

 • Kloklipp 
  Alla hundar behöver klippa sina klor. Även om liv och rörelse sliter ner klorna naturligt bör ett kloklipp göras minst en gång i månaden. Beroende på klornas kvalité och hur aktiv hunden är kan detta sedan anpassas efter behov. Vissa klarar sig med en gång medan andra behöver ett par gånger i månaden.
  Kloklipp kan du boka på alla våra center från 150kr/gång.
 • Trimning
  Börjar din hund bli långhårig och drar in mycket smuts? Eller ska han eller hon ställas ut? Vi på Changdobels har professionella trimmare som friserar din hund efter dina önskemål. Vi erbjuder alltifrån heltrim till enklare ryckning, tovutredning och tasstrim.
  Kontakta Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. för priser och bokning.
 • Bad/föning/pälsutredning
  Alla våra center erbjuder hundbad för alla storlekar och raser. I ett hundbad ingår tvätt, schamponering med balsam, öronrengöring, tovutredning och föning. Vi använder endast professionella produkter framtagna för bl. a. utställning och för att vara skonsamma mot alla pälstyper.
  Kontakta Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller ditt närmaste center för priser och bokning.
 • Öronrengöring
  Öronrengöring ingår som standard i vårt beautypaket men går även att få som separat tjänst. Vi rengör din hunds öron med en skonsam lösning som droppas och masseras in och som sedan löser upp smuts och orenheter.
  Pris fr. 50kr/gång.
 • Beautypaket – allt-i-ett
  I ett beautypaket ingår alla våra hundvårdtjänster utom trimning i ett och samma paket. Detta inkluderar; kloklipp, hundbad, öronrengöring, tovutredning och enklare tasstrim. Du som kund behöver således inte tänka på att boka in flera tjänster utan får allting vid ett och samma tillfälle.
  Vårt beautypaket går likt kloklipp att få som abonnemang och görs då regelbundet en gång i månaden.
  Pris fr. 350kr/gång.
 • Tandvård
  För hundens hälsa och välmående är det viktigt att hålla tänder och tandkött friska, något som ofta glöms bort. Tandproblem kan vara svårt att upptäcka och många väntar därför för länge innan de söker hjälp.
  Vi utför enklare tandvård i form av borstning, kontroll av munhälsa, skrapning och plackborttagning.
  Pris fr. 100kr/gång.

Som dagiskund har du alltid 15% på alla våra interna tjänster - förutom trimning, kurser och beautypaketet. Startar du ett abonnemang får du dessutom ytterligare 5% rabatt på kloklipp, öronrengöring och tandvård.

Har du några frågor så hör av dig till oss så berättar vi mer!