changdobels hemsida laddas nu Changdobels ikon loader

Laddar Changdobels

Hundiversum: Välkomna tillbaka!

Hundiversum Hunddagis

Av 26 jul, 2016

Vi öppnar hundiversums hunddagis igen den 1 augusti. öppettider & hämtningar är precis som vanligt

Som ni alla redan vet så har vi redan beställt dem nya VGW-selarna och vi är glada att så många varit intresserade. Om någon mot förmodan vill ha en sele nu i efterhand så meddela oss gärna så fort som möjligt så kan vi senare göra en efterbestärllning. Selen finns i röd, orange, blå eller svart, meddela oss vilken färg du vill ha så provar vi ut en passande storlek. 

Vi har också en hel del nyheter i hyllan, kolla gärna där! 
Om ni saknar någonting eller har ideér så meddela oss gärna, vi är öppna för alla förslag. Allt vi köper in är till för er så era åsikter är såklart väldigt viktiga för oss.

Vi vill presentera vårt nya hundfoder mush

Musch är ett frysfoder med 100% naturliga råvaror. Maten innehåller varken konserveringsämnen eller spannmål. Maten är baserad på rått kött, ben, organ och grönsaker som är de mest naturliga för din hund. Muschens råvaror är tagna ifrån Sverige, Norge & Finland vilket betyder att livsmedelssäkerheten är otroligt hög. 

Jag som har hårdpresterande hundar för både tävling & tjänst har använt mig av mush hundfoder väldigt länge nu och är verkligen supernöjd! 

Vi kommer som vanligt sätta upp allt ni plockar ifrån frysen på er faktura så ni betalar nästkommande månad, glöm inte att ni har rabatt på vårat hundfoder! 

Ni kan läsa mer om fodret på mushbarf.com. Finns det intresse utav en föreläsning om hundfoder så meddela oss gärna, vill ni lära er mer så vill vi självklart hjälpa till.

Abonnemang som vi erbjuder

BEATY-PAKET
Från 350 kr/mån beroende av hunden (hör med resp. enhetschef). 

KLOKLIPP: Icke dagishundar 150:- 
Vi erbjuder kloklipp abonnemang från 1-4 ggr/mån med 15% rabatt till våra dagiskunder. Meddela oss gärna vilken intervall ni vill ha om ni är intresserade. 

Dagisrabatt: Normalt ges 10% om ägaren har två hundar. 15% för tre hundar och 20% för fyra hundar. I övrigt fortsatt 15% på s.k. interna tjänster som kloklipp, bad, pälsvård men inte på trim eller kurser. 

Dagiskunder ges även 15% rabatt på interna tjänster som kloklipp, bad och öronrens men inte på trim. Rabatt på foder och godis är 7%.

Viktig information

Vi vill också trycka lite på att det är viktigt att ni rastar era hundar innan ni lämnar dem på dagiset. Många hundar kan tyvärr inte hålla sig fram till deras promenad. 
Lämningar görs mellan 07.00 – 09.00, om hundarna kommer senare så är det möjligt att dem missar sin morgonpromenad. Hämtningar görs mellan 16.00 – 18.00, enstaka dagar går bra att hämta tidigare om man meddelar oss i förväg. Vi kommer härdan efter inte gå med på att dagliga hämtningar görs innan då detta blivit ett problem för oss med våran planering. Vi ber er snälla respektera detta. 

Vi vill också be er hålla era hundar kopplade på dagisområdet. Alla hundar ska och får inte hälsa på varandra. Vi har en hög säkerhet och vi ber er låta oss bestämma vilka som skall hälsa och få gå ihop. Detta gäller även när ni passerar hundrastgården med er hund, låt dem inte hälsa eller hoppa upp på staketet, även om eran hund är jätte snäll. Det är viktigt för oss att alla känner sig trygga med att lämna sina hundar till oss. 

Vi hoppas att ni alla haft en underbar sommar och vi är laddade att sätta igång dagiset igen! 
Så ännu en gång, Välkomna tillbaka!