changdobels hemsida laddas nu Changdobels ikon loader

Laddar Changdobels

Hitta rätt foder hos Changdobels, Gärdet

Gärdet hunddagis hundblogg

Av Malin 15 mar, 2019

Ibland är det inte så lätt att veta vilket foder som fungerar bäst, det finns ju så mycket att välja på

Alla hundar är olika, de har olika åldrar, energinivå, storlekar etc. Så det är klart de behöver foder som passar just för dem.

Vi på Changdobels Gärdet vill därför göra det lite lättare för er. Allt foder vi säljer är av hög kvalite och det finns något för alla. Vi har kunnig personal som gärna hjälper till.

Acana är foder av hög kvalite, med inga konstiga tillsatser, bara bra ingredienser för din hund. Fodret är gjort med färska råvaror. Vi erbjuder också foder från Four Friends i olika goda smaker.

hundfoder på Changdobels Acana

Det finns massa olika smaker, som till exempel Lamm, fisk och kyckling. Är din hund lite kräsen med maten? Prova ett foder som luktar riktigt gott, tex Acana Pacifica som är gjort på bara fisk. Ibland kan det också hjälpa att byta till ett foder med större/mindre bitar. Har din hund lite känslig mage så kan Acana Yorkshire Pork vara ett alternativ. Vill du ha ett foder helt utan spannmål? Då finns Four Friendsfoder i smakerna lamm och vildsvin.

foder Four Friends på Changdobels, Gärdet hunddagis

Något som är viktigt att tänka på om du ska byta foder till din hund är att göra bytet långsamt. Blanda i det nya fodret lite i taget under en 10 dagars period, för att undika att hunden blir dålig i magen.

Har du några frågor eller funderingar kring foder? Kom förbi och hälsa på i butiken så hjälper personalen gärna till.