changdobels hemsida laddas nu Changdobels ikon loader

Laddar Changdobels

Vi söker hundskötare till alla våra enheter

Nyheter från Changdobels

Av 4 maj, 2023

Jobba med hundar & utvecklas på Sveriges ledande hundpensionat & hunddagiskedja

Changdobels är en snabbväxande högkvalitativ hunddagiskedja. Vi erbjuder allt från hunddagis och lyxigt hundhotell till veterinärvård, hundtrim, kurser samt försäljning av hundprodukter m.m. 

Changdobels strävar efter att hunden ska ha det lika bra på hos oss, som ett barn har på dagis eller som när vi själva checkar in på hotell. Vår ambition är att ha en rikstäckande kedja med högkvalitativa tjänster och produkter.

Changdobels har tack vare duktiga och hängivna medarbetare vuxit från 2 anställda till 45 anställda på 11 år.

Vi söker Dog Walkers / Hundskötare

Vi söker positiva och motiverande personer som har intresse för hundar och är villig att utbilda sig inom företaget. Det viktiga för oss är att du har ett stort intresse för hundar, så att vi vet att våra ”pälsklingar” får den omtanke de behöver.

Arbetsuppgifter

Vi vill att du ska ta stort eget ansvar och vara villig att göra det lilla extra. På så sätt kan vi fortsätta utveckla Changdobels tillsammans och erbjuda våra kunder det bästa möjliga alternativet.

De arbetsuppgifter du kommer att göra är bl.a. att hjälpa till med hundarna och bistå platschefen med sysslor som städning och hundvård. Du kommer också att ha kundkontakt, sköta enklare administrativa uppgifter i Excel och Word. Långa mysiga skogspromenader ingår såklart också bland arbetsuppgifterna.

Som hundskötare och platschefens högra hand lär du känna företagets kärnverksamhet. Denna förmåga värderas högt när vi anställer för mer övergripande tjänster, vilket vi ständigt är i behov av på grund av vår expansion. Changdobels erbjuder fina utvecklingsmöjligheter för personer som gör ett bra jobb. Vi ser fram emot att träffa dig!

/ Bästa hälsningar: Erik Sjöholm - VD