changdobels hemsida laddas nu Changdobels ikon loader

Laddar Changdobels.se

Jobba med hundar & utvecklas på Sveriges ledande hunddagiskedja

Nyheter från Changdobels

Av 11 apr, 2019

Changdobels är en snabbväxande högkvalitativ hunddagiskedja. Vi erbjuder allt från hunddagis och lyxigt hundhotell till veterinärvård, rehabilitering, hundtrim, kurser samt försäljning av hundprodukter m.m.

Changdobels strävar efter att din hund ska ha det lika bra hos oss som ditt barn har på dagis eller som när ni själva checkar in på hotell. Vår ambition är att ha en rikstäckande kedja med högkvalitativa tjänster och produkter.

Arbetsuppgifter 

Som platschef på någon av våra enheter får du möjlighet att driva ett litet ”företag” med uppgifter som t.ex. personalvård, hundvård, kundhantering, inköp, försäljning, tidsrapportering, schemaläggning och utveckling av din enhet. Långa mysiga skogspromenader ingår såklart också bland arbetsuppgifterna.

Utvecklingsmöjligheter

Changdobels har tack vare duktiga och hängivna medarbetare vuxit från 2 anställda till över 50 anställda på 7 år. Som platschef lär du känna företagets kärnverksamhet och är du en person som tar mycket ansvar och är lösningsorienterad så har du väldigt goda chanser för att växa med företaget och få mer övergripande ansvar.

Vi söker

En positiv och motiverande person med bra ledaregenskaper som är strukturerad och som har tidigare erfarenhet av administration samt har baskunskaper i Word och Excel. Du ska ha ett intresse för hundar och vara villig att utbilda dig inom företaget.

Det viktiga för oss är att det finns ett stort intresse för hundar så att vi vet att våra ”gäster” får den omtanke de behöver. Det är en fördel om du har tidigare erfarenheter liknande butikschef eller avdelningschef. 

Vi vill att du ska ta stort eget ansvar och vara villig att göra det lilla extra. På så sätt kan vi fortsätta utveckla Changdobels tillsammans och erbjuda våra kunder det bästa möjliga alternativet.

Körkort och bil är ett måste då vi har ett tätt samarbete mellan våra enheter.Vi ser fram emot att träffa dig!

/ Bästa hälsningar: Erik Sjöholm - VD

Taggad under:

Hundpensionat

Vill du också att din hund ska gå på Changdobels?

Läs mer om våra hunddagis här

Till våra hunddagis
Hundpensionat

Lämna hunden hos Changdobels när du åker på semester

Vi har pensionat i Täby

Till hundhotell