changdobels hemsida laddas nu Changdobels ikon loader

Laddar Changdobels

En vanlig dag på hunddagis

Hundiversum Hunddagis

Av 20 aug, 2018

En dag på Hundiversum hunddagis

Va roligt att ni kollar in här! 

Vi har får mycket förfrågningar utav utomstående vad vi gör på vårt dagis så vi tänkte i helhet skriva lite om vad vi pysslar med på dagarna!

  • Vi öppnar klockan 07.00 på morgonen och börjar direkt fylla på med vatten till alla hundar, sätter på luftkonditioneringarna och ser till så alla hundar har en mysig plats att ligga på när dem anländer.
    Lämningarna utav hundarna håller på till klockan 09.00 då vi börjar göra iordning hundarna inför promenad! Vi promenerar oftast i skogen men även runt våra hästhagar eller runt sjön som ligger en liten bit bort. 
  • Klockan 11.00 när alla har fått sin promenad börjar vi storstäda alla rum, vi byter vatten till alla och umgås med hundarna i sitt rum eller ute i någon utav våra rastgårdar. 
    Vi försöker alltid att ha hundar ute där dem får busa med sina vänner, bada i våra pooler eller springa i vattenspridaren.
  • Klockan 12.00 tar personalen lunch, många utav oss hamnar dock i någon soffa i något hundrum där vi ligger och myser med hundarna innan det är dags för promenader igen. 
  • Vid 13.00 är vi igång igen, kopplar hundarna och går på eftermiddagspromenad, vi har som mål att vara tillbaka med alla till 15.00 där vi upprepar förmiddagens aktiviteter, dvs städar, ger nytt vatten och umgås med hundarna. Vi ser också till att dem som skall badas blir badad och klor klipps.
  • Vid 16.00 så kommer våra kunder igen för att hämta sina älsklingar och klockan 18.00 stänger dagiset.