changdobels hemsida laddas nu Changdobels ikon loader

Laddar Changdobels

Allergenius specialschampo för den allergiska ägaren

Nyheter från Changdobels

Av 25 nov, 2016

Äntligen har det kommit ett specialschampo som minskar allergen på hunden och gör den mer allergivänlig. Allergenius utvecklas och tillverkas i Sverige i sammarbete med världsledande forskade inom pälsdjursallergi och allergener. Schampot är oparfymerat och skonsam mot hunden med känslig hy och dessutom kan schampot användas på katter och andra pälsdjur

Tvätta hunden med hundschampot regelbundet (1 gång per 1–2 v) för att minska hundens utsöndring av allergener. Inledande tester visar att regelbunden tvättning kan bidra till att sänka hundens allergenutsöndring permanent. Det gör det enklare för dig som allergiker att umgås med din hund. Men är även en fördel för andra allergiker som kommer i kontakt med din hund i offentliga miljöer.

Oparfymerad hundvård Huden spelar en stor roll i hundens allergenutsöndring. Allergenius® Dog Specialschampo är djuprengörande och innehåller en effektiv kombination av moderna hud- och pälsvårdande ingredienser. När du tvättar din hund med vårt hundschampo stärks hudbarriären och förekomsten av fjäll, mjäll och allergen minskar. Schampot är drygt, lättflytande och enkelt att använda.

Schampot kan ni köpa i våra butiker redan idag!