changdobels hemsida laddas nu Changdobels ikon loader

Laddar Changdobels

Lediga dagisplatser i småhundsgrupp på Hundiversum Hunddagis

Hundiversum Hunddagis

Av 10 jan, 2017

Hej alla goa hundvänner!

På Hundiversum så söker vi nu fler småhundar till vår nybildade småhundsgrupp.

Har du en liten vän där ute som söker dagisplats så tveka inte att lämna in en intresseanmälan till oss!

Vår målsättning är att din hund alltid skall känna sig trygg och ha roligt på dagarna. Vi har gjort allt för att det ska bli som ett andra hem, ingen hund ska ha hemlängtan. Vi tycker om att umgås med din hund och menar att social kontakt skapar stimulans.

Våra hunddagis har olika avdelningar för stora och små hundar, men vi har även flera mindre grupper. Många hundar mår bra av att vara sociala och umgås med andra, men alla passar inte ihop och därför är det oerhört viktigt att man placeras i rätt grupp. Vi många professionella medarbetare som är utbildade av oss och duktiga på att placera varje ny hund i en grupp där man trivs och utvecklas.

Nu när Changdobel har utökat verksamheten till fem olika hunddagis så kan ni dra nytta av att ha er hund på olika platser. De hundar som redan är med i vår lilla dagisfamilj får dessutom rabatt på de andra anläggningarna. Ni kan känna er trygga med att er pälskling har det bra oavsett vilket hunddagis hunden är på, vi håller alltid samma höga standard och kvalité på våra anläggningar. 

Ansök om din dagisplats
Läs mer om Hundiversum hunddagis