changdobels hemsida laddas nu Changdobels ikon loader

Laddar Changdobels

Härliga platser där din hund kan springa utan koppel

Changdobels Magasin

Av Malin 28 okt, 2019

Vore det inte härligt att få se din hund springa runt, utforska och upptäcka

I detta inlägg ger Changdobels dig några tips på platser där din hund kan springa fritt. 


Bellevueparkenshundrastområde

Här kan din hund gå helt fritt utan koppel. Njut av den vackra naturen runt omkring och låt din hund utforska. Området är ganska stort och väl skyddat, så du och din hund kan gå säkert.

adorable animal animal photography 3129618

Hundöarna vid Drottningholm

Ta med din hund till den vackra slottsparken. På den lilla ön Ormholmen får hundarna springa lösa och leka. Det finns även många fina promenad stråk, som är fina året om.


Bromma kyrka hundrastområde

I detta härliga skogsområde får din hund springa fritt mellan Dr Abrahams väg och Tornväktargränd. I det vackra området finns det massor att utforska för din hund bland de breda stigarna och höga träden.

animal backpacker beautiful 3107873

Rosersbergsslott

Om du letar efter ett riktigt stort rastområde så är det hit du bör åka. Parken är enorm och består av en inhägnad äng där hundarna verkligen kan springa av sig. Om din hund blir törstig så finns det en kran med färskvatten vid entrén.


Ladugårdsgärdet

På de stora fälten på Gärdet får din hund stor yta att springa på. Det finns alltid andra hundkompisar att leka med om hunden känner för det. Tänk dock på att ha koll på din hund då det finns bland annat hästar och trafik i närheten.


Konradsbergsparken

Vill du och din hund göra något extra? Träna kanske? Prova agilitybanan i Konradsbergsparken. Det är en rolig hinderbana som även passar nybörjare. Bredvid finns det även en vanlig rastgård där din hund kan springa av sig innan träningen.

Det finns såklart många fler platser att utforska med din hund, möjligheterna är många. Testa vilket ställe som passar dig och din vovve bäst. Kom alltid ihåg att ha uppsikt över din hund och visa hänsyn för andra.


Låt din hund springa fritt!


Changdobels hunddagis är samtliga belägna nära natur och skog. Tveka inte att höra av dig här om du vill boka en visning eller lära känna oss bättre.